ONLINE
MAGAZIN

Ony​x LIGHT termékcsalád

A Tentipi Onyx light ideális választás minden kalandor számára, legyen szó kevésbé ambiciózus célokról v​agy ahol a könnyű súly a prioritás. Az Onyx light sátrak egy kicsire összecsomagolható könnyű konstrukciót képviselnek, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnni a minőséget illetően. A sátor használói nem gondolják "kevésbé ambiciózusnak", hiszen a legzordabb körülmények között is használják. A szigorú anyagkövetelményeknek köszönhetően és némi tervezési módosításokkal olyan sátrat sikerült létrehoznunk, amely rendkívül tartós és kiválóan teljesít minden körülmények között.

Sample text. Click to select the Text Element.

A könnyű kezelhetőség és a bőséges tér lehetővé teszi a társasági életet egy hangulatos tűz mellett a sátorban – az Onyx sokkal több, mint egy egyszerű sátor. A sokoldalú funkcionalitás és a tartósság azt jelenti, hogy az Onyx alapmodellje is egy nagyon fejlett sátor. A szellőztető sapka, a szúnyoghálós ajtó, a központi oszlop, a vihar zsinórok, a mérőzsinór, a csomagolózsák és a szabványos sátorcövekek mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az Onyx a legkeményebb kihívásokat is képes legyőzni, miközben kényelmes és élvezetes környezetet biztosít a szabadban.

A könnyű súlyú és kompakt méretük lehetővé teszi, hogy az autódban vagy hátizsákodban szállítsd őket, így bárhol felállíthatod, és élvezheted a szabadságát. Az Onyx sátrak az innováció és a hagyomány ötvözete, hiszen az őszi hagyományokra épülő formatervezés modern technológiával párosul, így garantálva a tartósságot és a kényelmet egyaránt. A tágas belső tér lehetővé teszi, hogy otthonosan érezd magad még a legvadabb tájakon is, és a magas minőségű anyagok biztosítják, hogy hosszú éveken át kísérjenek téged minden kalandodban.